Traian Băsescu, despre cazul Călăraşi: Şi Uniunea Compozitorilor trebuie să facă o comisie, să vadă de ce cântă greierii pe tarlaua familiei Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele României, Traian Băsescu. FOTO: presidency.ro
Preşedintele României, Traian Băsescu. FOTO: presidency.ro

Preşedintele României, Traian Băsescu, a vorbit miercuri seară, invitat la B1 TV, despre chestiunea creditului luat de fiica sa, Ioana Băsescu, încercând să explice cât mai clar toate detaliile creditului, dar şi achiziţionarea terenului.

Băsescu a declarat că locul de unde a fost luat creditul, respectiv sucursala CEC de la Piaţa Victoriei, afirmând că este singura bancă din România care finanţează agricultura românească.

„Nu mulţi oameni au veniturile ca să angajeze un astfel de credit. Ar trebui să plătească 5.800 de euro pe lună. De luna viitoare va plăti 26.222 pentru că este cu dobândă ROBOR şi variază. Nu ştiu care să pună comisia în control. Dacă sunt cinstiţi şi nu fac un joc politic, nu mai bine fac o plângere la Parchet acum”, a afirmat liderul de la Palatul Cotroceni

Legat de achiziţionarea terenului, Băsescu a declarat că terenul din Călăraşi a fost luat în mod cinstit, fiind vorba de o afacere de familie. Mai mult, acesta a ţinut să sublinieze că nu şi-ar fi permis ilegalităţi, cei din USL fiind partizanii unui joc politic.

„Este o afacere de familie, cinstită, pe care nu aveam de ce să o mai amân”, a declarat preşedintele României. „Este un joc pe care îl fac cei din USL”, a adăugat liderul de la Palatul Cotroceni, acesta susţinând că „şi Uniunea Compozitorilor trebuie să facă o comisie, să vadă de ce cântă greierii pe tarlaua familiei Băsescu”.

Preşedintele României i-a criticat pe cei din USL pentru modul în care acţionează, atacurile acestora fiind încercarea de a dovedi care este mai puternic în alianţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite