Traian Băsescu: „În problema cotelor de islamişti, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului, utilizând Comisia Europeană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Adevărul
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Adevărul

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că politicienii europeni se tem să nu-i supere pe islamişt, arătând că Germania se foloseşte de Comisia Europeană în problema cotelor de refugiaţi.

„Pentru voi, bruxellezii, felicitări de sezon! Pentru noi, ROMÂNII, CRĂCIUN FERICIT! Pentru a nu-i supăra pe islamiştii veniţi buluc în inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit să nu mai spună şi să nu mai scrie ”Crăciun Fericit”, ci “FELICITĂRI DE SEZON”. Mai este puţin şi-l vom înlocui şi pe Moş Crăciun cu Moş Gerilă. Vă sună cumva cunoscut?“, scrie Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul şef al statului mai arată că în ciuda faptului că Germania pune presiunea pe celelalte state europene privind problema cotelor, locul României este în UE. „Mai mult, în problema cotelor de islamişti, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului utilizînd, cel mai adesea, braţul artificial, Comisia Europeană. Vă sună cumva cunoscută povestea pumnului în masă doar că izbit la Moscova şi nu la Berlin? Cea mai viabilă soluţie pentru viitorul României este apartenenţa la Uniunea Europeană. De aceea, avem obligaţia s-o apărăm cu valorile culturale şi politice care au consacrat-o“, a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte a fost un critic al cotelor obligatorii de refugiaţi impuse de UE şi acceptate de autorităţile române.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite