Traian Băsescu: În condiţiile neparticipării PDL-ului, nu mai am niciun dubiu despre cum va fi votul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Mi-ar fi convenit o prezenţă de 41% şi să pierd cu un scor de 60% la 40%, a declarat preşedintele suspendat Traina Băsescu, astăzi, la postul de televiziuneThe Money Chanel. Băsescu a mai spus că, în condiţiile neparticipării PDL-ului la vot, nu mai are niciun dubiu despre cum va fi votul.

„Ştiam încă de ieri că, la acest colegiu director al PDL, conducerea partidului va susţine varianta neparticipării la referendum“, a mai spus Traian Băsescu.

În continuare, preşedintele suspendat a afirmat că de pe 29 se întoarce la treabă. „Nu mă interesează Ponta sau Antonescu, ci că avem o secetă foarte grea şi mii de fermieri nu vor avea bani pentru reluarea recoltei la toamnă. (...) Urgenţa 0 a ţării este stabilitatea politică“, a mai spus Băsescu.

În altă ordine de idei, preşedintele suspendat a spus că prioritară este deprecierea leului: „Va fi foarte greu să revină la nivelul la care era atunci când Ponta a preluat mandatul. Nu vom reveni, dar vom stabili deprecierea“.

De asemenea, el a mai subliniat că, în luna august, România nu va primi niciun ban de la UE. Oficial, sunt suspendate plăţile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite