Traian  Băsescu i-a decorat pe profesorii Irinel Popescu şi Ioanel Sinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu FOTO: Arhiva Adevărul
Traian Băsescu FOTO: Arhiva Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni decretul de decorare a mai multor medici, între care se regăsesc profesorii Irinel Popescu şi academicianul Ioanel Sinescu.Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.


„În semn de recunoaştere deosebită a valorii profesionale, abnegaţiei şi devotamentului faţă de pacienţi, pentru rezultatele de excepţie obţinute în perfecţionarea actului medical, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Mare Cruce domnului profesor dr. Irinel Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale, şi domnului academician dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti“, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, preşedintele i-a decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Mare Ofiţer pe  profesorul dr. Radu Deac, pe profesorul dr. Mihai Lucan şi pe profesorul dr. Dan Tulbure, precum şi cu Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Cavaler pe profesor dr. Margit Şerban.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite