Trădare în PSD. Primul social-democrat care anunţă că votează pentru învestirea Guvernului Orban

Trădare în PSD. Primul social-democrat care anunţă că votează pentru învestirea Guvernului Orban

Cristina Burciu, deputat PSD Cluj FOTO Facebook

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu a anunţat miercuri că va vota pentru învestirea Guvernului Orban, motivând că „România nu îşi poate permite să intre într-o criză guvernamentală”. Aceasta a mai adăugat că nu vrea să fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acţiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetăţeni, şi nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se menţină la un nivel rezonabil şi cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcţie”, a precizat Burciu într-un mesaj pe Facebook.
 
Aceasta a mai adăugat apoi că România nu-şi poate permite să intre într-o criză guvernamentală.
 
„Am decis să susţin învestirea în funcţie a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu îşi poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situaţia fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”, a mai adăugat deputatul.
 
La începutul săptămânii şi liderul PSD Olt Paul Stănescu afirma că guvernul Orban trebuie învestit, însă sublinia că în cele din urmă se va supune deciziei partidului. În aceeaşi zi, preşedintele PSD Viorica Dăncilă declara că toţi cei care vor trăda partidul şi vor vota pentru învestire for fi înlăturaţi din formaţiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările