Tomac: PSD şi-a primit lecţia binemeritată. Românii nu mai pot sta umiliţi în faţa unei puteri care se credea implicată în tot şi în toate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac - FOTO Eduard Enea
Eugen Tomac - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, spune că prezenţa celor 9 milioane de români la alegerile europarlamentare arată că românii nu mai pot sta umiliţi în faţa unei puteri care se credea implicată în tot şi în toate şi consideră că PSD şi-a primit lecţia binemeritată.

Tomac a spus duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-ului, că pentru PMP acest rezultat este un succes mare.

„Pentru noi este un succes mare pentru că la această prezenţă de aproape 50 la sută sigur că nu ne gândeam că vom reuşi un număr atât de mare de cetăţeni să îi mobilizăm să iasă alături de noi, dar această încredere acordată astăzi ne bucură enorm, ne responsabilizează foarte mult şi îi asigurăm că acest vot se va auzi din ce în ce mai des Bruxelles şi îi va face mândri pe cei care ne-au acordat astăzi încredere că au avut o opţiune corectă pentru România”, a afirmat Tomac.

El spune că PSD şi-a primit lecţia binemeritată şi prezenţa celor 9 milioane de români la alegeri arată că aceştia nu mai pot sta umiliţi în faţa unei puteri care se credea implicată în tot şi în toate.

„Sigur că pentru noi este un rezultat foarte bun pentru că prezenţa celor 9 milioane de români la aceste alegeri ne arată că românii nu mai pot sta umiliţi în faţa unei puteri care se credea implicată în tot şi în toate şi peste tot şi peste toate. PSD-ul şi-a primit lecţia binemeritată”, a mai spus liderul PMP.

Tomac a mai spus că Traian Băsescu îi va reprezenta cu cinste pe români în Parlamentul European.

„Îi asigurăm pe români că cel mai bun politician pe care îl are ţara noastră îi va reprezenta cu cinste în Parlamentul European. Abia aşteptăm zilele în care vocea preşedintelui Traian Băsescu se va face din nou auzită şi la Bruxelles aşa cum a fost auzită timp de 10 ani cât a fost membru în Consiliul European”, a mai precizat Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite