Tomac: „Este un câştig extraordinar faptul că PMP şi-a asumat parteneriatul cu Băsescu“

Tomac: „Este un câştig extraordinar faptul că PMP şi-a asumat parteneriatul cu
Băsescu“

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac FOTO Adevărul

Partidul Mişcarea Populară şi-a asumat rolul de a fi partenerul preşedintelui Traian Băsescu, a declarat, marţi, preşedintele interimar al formaţiunii, Eugen Tomac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru PMP „este un câştig extraordinar faptul că şi-a asumat parteneriatul cu preşedintele“, a declarat Tomac, citat de Agerpres.

„Ne-am asumat din start acest parteneriat pentru că am fost alături de preşedinte ani de zile, tocmai pentru că a fost singurul care a împins ţara înainte, prin reformele demarate. PMP şi-a asumat acest rol de a fi partenerul preşedintelui mai departe, pentru că celelalte partide, fie că vorbim de Alianţa DA, fie că vorbim de PDL, nu mai cred în aceleaşi valori în care noi am crezut de la început“, a afirmat Tomac.

De asemenea, el a susţinut că PMP este „o alternativă serioasă la ceea ce PSD şi PNL au instalat în ţară“.

Preşedintele PMP s-a aflat, marţi, la Botoşani, pentru a lansa filiala locală a Fundaţiei Mişcarea Populară. La eveniment au mai participat preşedintele Fundaţiei, Marian Preda, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, dar şi fostul ministru PDL al Comunicaţiilor Valerian Vreme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările