Tomac: Dragnea trebuie să înţeleagă că pentru el linia de final nu e în “20 20”, ci mult mai aproape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că de un an şi jumătate România este ”ţinută în captivitate” pentru că Liviu Dragnea are o agendă proprie şi ”are de gând să facă praf totul, poate-poate scapă”. Tomac afirmă că liderul PSD ar trebui să înţeleagă că pentru el linia de final nu e în “20-20”, ci mult mai aproape şi-i oferă o soluţie în trei paşi

”De aproape un an şi jumătate, toată ţara este ţinută in captivitate pentru că domnu’ Liviu are o agendă proprie foarte clară şi are de gând să facă praf totul, poate-poate scapă. Faptul că PSD a luat-o la vale nu mai este o surpriză pentru nimeni, oricât ar umfla sondajele şi ar plânge la televizor corul de bocitoare în frunte cu Dăncilă, cum nu pot ele săracele să guverneze din cauza statului paralel. Adevărul este unul singur şi nu-l mai poate deforma nimeni. Domnu’ Liviu trebuie să înţeleagă că, pentru el, linia de final nu e în «20 20», ci mult mai aproape”, scrie Tomac.

Tomac afirmă că liderul PSD ar putea ”ieşi din această fundătură în care a intrat singur, de bună voie şi nesilit de nimeni”, dar trebuie să urmeze trei pasi.

”1. Să demisioneze din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (poate numi pe altcineva, asa cum a făcut de fiecare dată, după modelul Dăncilă). 2. Să susţină motiunea de cenzură, pentru că cei din PSD sunt deja obişnuiţi din 6 în 6 luni să-şi schimbe guvernul. Plecarea lui Dăncilă de la Palatul Victoria scade presiunea de pe domnu’ Liviu şi implicit îi sporesc şansele să mai stea în fruntea PSD, poate chiar până la finalizarea procesului. 3. Să elimine de pe agenda PSD suspendarea Preşedintelui Iohannis. Ameninţarea aceasta nu face decât să împartă apele defintiv în societate, iar referendumul îl va readuce la Cotroceni cu un procent de susţinere de peste 75%”, susţine Tomac.

Preşedintele PMP susţine că, ”dacă tot acest joc primitiv şi diabolic nu ar afecta România pe termen lung”, Liviu Dragnea ar putea fi lăsat ”să se afunde singur în mocirla creată”.

”Dar pentru că tot acest asalt ne afectează pe toţi, avem obligaţia să luptăm şi să-l oprim pe acest mic Erdogan”, mai spune Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite