Tomac, despre intrarea PMP într-o alianţă a dreptei în Bucureşti: PMP nu a fost invitat, am discutat onest doar cu Nicuşor Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac reacţionează dimineaţa la negocierile purtate noaptea de celelalte partide de dreapta       Foto Mediafax
Eugen Tomac reacţionează dimineaţa la negocierile purtate noaptea de celelalte partide de dreapta       Foto Mediafax

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, precizează, într-o postare pe Facebook, că formaţiunea sa politică nu a fost invitată să facă parte dintr-o alianţă a dreptei în Bucureşti pentru că USR se opune. „Singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicuşor Dan“, scrie Tomac, care se laudă că „PMP are candidaţi care şi singuri vor învinge PSD-ul“.

„Clarificări legate de candidaturile PMP la Bucureşti.

Situaţia este foarte simplă, PMP nu a fost invitat în Alianţa pentru Bucureşti. USR se opune.

Nu am avut ieri nicio negociere, singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicuşor Dan pe care îl cunosc de 20 de ani.

PMP este dispus oricând să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan, cu o listă comună pentru Consiliul General. Aceasta trebuie să fie creată şi agreată de candidat, fiind echipa alături de care va lucra. De asemenea, candidaţi comuni la toate sectoarele. Aşa arată o alianţă de învingători.

PMP are candidaţi care şi singuri vor învinge PSD-ul, însă într-o alianţă putem câştiga în cel puţin 5 sectoare. Separat, în cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta“, a scris Eugen Tomac joi dimineaţă, pe pagina sa de Facebook.

Precizările PMP vin după ce Adevărul a relatat că Ludovic Orban este gata să accepte un candidat al PMP, Mihai Neamţu, pentru primăria Sectorului 3, dar USR PLUS se opune cooptării partidului înfiinţat de Traian Băsescu în alianţa anti-PSD din Bucureşti. Pe de altă parte, Nicuşor Dan face presiuni ca PMP să intre în alianţă, pentru a evita o candidatură a lui Traian Băsescu pentru funcţia de primar general.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite