Toată organizaţia Pro România Craiova s-a transferat la PSD. 427 de persoane s-au mutat în „curtea“ Olguţei Vasilescu

Toată organizaţia Pro România Craiova s-a transferat la PSD. 427 de persoane s-au mutat în „curtea“ Olguţei Vasilescu

FOTO Facebook/Lia Olguţa Vasilescu

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, vineri seară, că organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, s-a alăturat PSD. „Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte”, a afirmat Vasilescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

La rândul său, Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au făcut pasul către PSD.

”Organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, se alătură, începând de azi PSD Craiova. Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte! Am fost de acord să preiau proiectele susţinute de Pro România Craiova în campania electorală de la alegerile locale, considerând că şi cetăţenii care au votat acest partid au dreptul să fie reprezentaţi, chiar dacă partidul votat de ei nu a atins pragul pentru a accede în Consiliul Local Municipal (...)Ca preşedinte PSD Craiova le urez bun venit în echipă şi mult succes”, a anunţat, vineri, Lia Olguţa Vasilescu. 
 
La rândul său, liderul Pro România Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au trecut la PSD. 
 
”Împreună cu 427 de membri PRO România am decis să facem pasul către PSD, din dorinţa de a construi, împreuna cu doamna primar Lia Olguţa Vasilescu, un oraş în care termenii de Smart City şi Green City, să nu mai fie doar la stadiul de dorinţe. În 27 septembrie, câteva mii de oameni ne-au dat votul tocmai pentru a implementa proiectele pe care le-am promis în campania electorală. PSD Craiova este garanţia că ceea ce am promis se va şi întâmpla”, a precizat Cătălin Resceanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările