Toader, despre demisia lui Prigoană: E gestul personal pe care-l face

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Toader
Mircea Toader

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, astăzi, că demisia lui Silviu Prigoană din PDL este "gestul personal" al acestuia, pe care nu l-a comunicat conducerii PDL şi a arătat că orice plecare este o pierdere, dar la sfârşitul de legislatură nu este foarte important.

"E gestul personal pe care-l face. Nu l-a comunicat înainte. E sfârşit de mandat, fiecare încearcă să-şi găsească un loc, probabil, sub soare. Soarele nostru nu-i mai place", a precizat Toader.

Deputatul PDL nu crede că demisia lui Prigoană este legată de viitorul mandat de parlamentar, arătând că decizia politică a PDL este ca fiecare parlamentar să-şi menţină colegiul şi să candideze în colegiul în care activează.

El a arătat însă că a avut discuţii cu Prigoană referitor la iniţiative legislative ale sale, celebra lege a presei, iar PDL nu a fost de acord, precum şi cu privire la legea prostituţiei.

"Orice plecare este o pierdere, dar la sfârşit de legislatură nu este foarte important", a adăugat Mircea Toader.

Deputatul Silviu Prigoană şi-a depus, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, demisia din grupul PDL, el precizând că va activa din 10 septembrie ca parlamentar independent.

Demisia lui Prigoană din grupul PDL urmează să fie prezentată în plenul Camerei Deputaţilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite