Dean Thompson, la finalul misiunii în România: Sper să revin la sarmale, mămăligă, cozonac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dean Thompson, adjunctul şefului misiunii diplomatice la Bucureşti. FOTO Eduard Enea
Dean Thompson, adjunctul şefului misiunii diplomatice la Bucureşti. FOTO Eduard Enea

Dean Thompson, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, aflat la finalul misiunii sale, a declarat joi, după întrevederea pe care a avut-o cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, că sfatul său pentru România este să-şi menţină direcţia, în condiţiile în care este un aliat important al SUA şi există un parteneriat puternic cu Statele Unite.

„Sfatul meu pentru România este să-şi menţină direcţia. Vreau doar să zic mulţumesc prietenilor pe care mi i-am făcut aici, colegilor. Este un parteneriat puternic şi minunat, România este un important aliat pentru SUA, îmi va fi un dor teribil şi apreciez oportunitatea de a servi aici. Au fost trei ani minunaţi. Vă mulţumesc tuturor”, a afirmat Dean Thompson, la finalul întrevederii pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, cu ocazia încheierii misiunii în Romania, potrivit News.ro. 

Întrebat ce îi va lipsi cel mai mult din România, oficialul american a spus că sarmalele, mămăliga şi cozonacul, motiv pentru care speră să revină în ţara noastră.

„Am fost foarte norocos să călătoresc prin toată ţara, din Deltă, la munte, în Transilvania. O să-mi lipsească. Voi reveni în România, într-o zi sper să revin ... la sarmale, mămăligă, cozonac“, a conchis Thompson, potrivit aceleiaşi surse. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite