Termenul pentru depunerea candidaturilor la preşedinţia PDL s-a încheiat

Termenul pentru depunerea candidaturilor
la preşedinţia PDL s-a încheiat

Ioan Bălan a precizat că termenul pentru depunerea candidaturilor la preşedinţia PDL s- a încheiat

Preşedintele Comisiei de organizare a Convenţiei PDL, Ioan Bălan, a declarat marţi seară că în cursa pentru preşedinţia PDL s-au înscris Vasile Blaga, Monica Macovei şi Elena Udrea şi că nu se mai pot depune moţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Ioan Bălan a precizat într-o conferinţă de presă că marţi a fost data până la care puteau fi depuse moţiunile celor care candidează pentru funcţia de preşedinte al PDL.

El a arătat că la Comisia de organizare a alegerilor a Convenţiei PDL au fost înregistrate trei moţiuni pentru şefia partidului, cea a lui Vasile Blaga intitulată „România dreaptă, politica dincolo de vorbe“, cea a Monicăi Macovei „Reformiştii“ şi moţiunea Elenei Udrea intitulată „Noul PDL, noua României“.

Ioan Bălan a mai spus că la sediul PDL a venit, marţi, o femeie care dorea să-şi înregistreze candidatura pentru şefia partidului, dar după verificările făcute s-a constatat că aceasta nu era membru al PDL Iaşi, aşa cum pretindea.

Bălan a mai spus că a fost prelungit termenul până la care organizaţiile PDL vor depune listele de delegaţi pentru convenţia partidului care va avea loc pe 23 martie.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările