Teodorovici refuză să-şi ceară scuze pentru modul în care a abordat o jurnalistă: Care jigniri? O să vorbesc cu dânsa. Îmi daţi numărul de telefon?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici nu consideră că a greşit cu ceva după ce joi, oprit de o jurnalistă de la B1TV, acesta a răspuns jignitor la întrebările acesteia, întrebând-o dacă e de la „boii.ro”, dacă e „liberă diseară” şi comentând că are dinţii puşi. Astăzi, acesta a dat de înţeles că nu consideră că a greşit cu ceva, şi chiar i-a rugat pe jurnalişti să-i dea numărul reporterului pentru a discuta cu aceasta.

„Ca să tranşăm această chestiune, dacă îmi puteţi facilita o întâlnire cu domnia sa, în sensul de a avea o discuţie, aş fi recunoscător. Pot să am o discuţie cu dânsa. Dvs. aveţi un fix. Nu, faţă de domnişoara respectivă, de asta am rugat să îmi faciliteze o întâlnire cu domnia sa”, a declarat sâmbătă Eugen Teodorovici, fiind întrebat de incidentul de joi.

La insistenţele jurnaliştilor, numărul doi din PSD s-a arătat iritat: `Care jigniri? O să discut cu dânsa. Asta am rugat mai devreme. Ori nu sunteţi prezentă, ori aveţi sincope în a mă asculta. Cum să o caut pe domnişoara? Prin dumneavoastră”, a declarat acesta. Întrebat dacă i se pare că comportamentul lui este unul normal, acesta a continuat în aceeaşi nota: „v-am spus că o să discut cu dânsa şi o să am discuţia mea cu domnia sa! Îmi daţi telefonul domniei sale?”.

De altă parte, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a afirmat vineri că nu a văzut replicile lui Teodorovici, dar subliniază că „Ultimul lucru pe care îl accept este să jigneşti o femeie. Am avut destule jigniri la viaţa mea ca să pot accepta acest lucru. Dacă domnul Teodorovici a greşit îşi va cere scuze”, a afirmat Dăncilă.

Joi, 10 octombrie, Eugen Teodorovici a fost oprit pe holurile Parlamentului de o jurnalistă B1.ro, care s-a prezentat şi l-a întrebat ce va face în continuare. Teodorovici i-a răspuns jignitor, întrebând-o ironic dacă e de la boii.ro, dacă e liberă diseară şi comentând că are dinţii puşi şi că nu este unul dintre interesele sale.

Redăm mai jos integral transcriptul de pe b1.ro:

Reporter: Bună ziua de la B1.ro sunt, site de ştiri.

Teodorovici: Ce este B1? Ce este B1? Boii.Ro?

Reporter: Site-ul de ştiri B1.ro.

Teodorovici: Boii.ro aţi spus? Ce e asta B1.ro?

Reporter: B1.ro

Teodorovici: Aaa. Boii.ro! Nu ştiu ce e asta!

Reporter: Ce veţi face în continuare, regretaţi vreo măsură?

Tedorovici: Sunteţi liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la faţă!

Reporter: Îmi spuneţi şi mie dacă regretaţi vreo măsură?

Teodorovici: Îmi faceţi curte? Faceţi curte că nu vă văd ochişorii, dinţii văd că îi aveţi puşi!

Reporter: Nu, nu am dinţii puşi!

Teodorovici: Dar ce aveţi pus?

Reporter: Ce interese aveţi acum că aţi scăpat de politică...

Teodorovici: Cu dumneavoastră sigur nu!

VIDEO B1tv / Youtube

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite