Teodorovici, întrebat dacă ar fi un bun candidat la prezidenţiale: Un om politic dacă nu vrea mai mult este ipocrit. Eu nu sunt ipocrit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. FOTO Inquam Photos
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. FOTO Inquam Photos

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi seară, la TVR că PSD are potenţiali candidaţi la prezidenţialele de anul viitor, chiar dacă nu poate da încă nume. Mai mult, acesta a punctat faptul că orice politician vrea „mai mult“ când a fost întrebat dacă ar fi un bun candidat al PSD la prezidenţiale.

„Nu mă întrebaţi pe mine de aşa ceva. Haideţi să vă spun şi altceva. Un om politic dacă nu vrea mai mult este ipocrit. Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva, dacă ar spune nu, s-ar spune că are alte interese şi ipocrit nu sunt”, a declarat Teodorovici după ce a fost întrebat dacă el ar fi un candidat bun la prezidenţiale, potrivit Agerpres.

Teodorovici a făcut şi portretul robot al unui candidat. „Îmi doresc şi eu un preşedinte care să mă reprezinte în afara ţării cu demnitate, adevărat, să mă mândresc când iese pe scenele internaţionale în discuţii, să văd că este şi ferm, şi glumeşte şi zâmbeşte şi are relaţii de prietenie cu ceilalţi demnitari ai lumii. În ţară să fie unul care asigură coerenţă, eleganţă, diplomaţie, dialog“, a completat demnitarul PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite