Teodorovici: Sunt foarte multe organizaţii care au luat decizia de a sprijini la preşedinţie pe doamna prim-ministru, pe doamna preşedinte Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Orlando Teodorovici, spune că partidul trebuie să se schimbe „în interior“ şi trebuie să redea încrederea oamenilor. „Sunt discuţii în partid, sunt semne de întrebare, dar sunt foarte multe organizaţii care au luat decizia de a sprijini la preşedinţie pe doamna prim-ministru, pe doamna preşedinte Dăncilă. (..) Nu este suficient ca PSD-ul să se regrupeze. Trebuie să se schimbe în interior", afirmă Teodorovici.

Clasa politică nu se va reforma în România până când PSD-ul nu se va reforma. Văd colegi care se sperie de această noţiune, de a reforma. (...) ţin foarte mult la chestiunea aceasta”, a afirmat Teodorovici duminică seară, la Antena 3.

Întrebat care va fi mesajul PSD pentru scrutinurile care urmează, Teodorovici a spus că îşi doreşte o îmbunătăţire, nu doar în politică, ci şi în administraţia publică.

"Este un partid mare care a avut un scor foarte mare în 2016 şi a trecut prin ce a trecut. Şocul trăit de toţi din PSD... o situaţie extrem de dificilă. Noi trebuie să redăm încrederea. Sunt discuţii în partid, sunt semne de întrebare, dar sunt foarte multe organizaţii care au luat decizia de a sprijini la preşedinţie pe doamna prim ministru, pe doamna preşedinte Dăncilă. (..) Nu este suficient ca PSD-ul să se regrupeze. Trebuie să se schimbe în interior. Oamenii să înţeleagă nu că schimbă părul şi năravul nu", a spus Teodorovici.

El a afirmat că este o greşeală faptul că unii din PSD au evitat să mai pronunţe numele lui Dragnea, adăugând că acesta trebuie "asumat" de către PSD.

"Membrii conducerii partidului, toţi care au fost la aceeaşi masă împreună au decis, împreună au făcut şi bune şi rele. Trebuie să fim foarte deschişi şi sinceri faţă de cetăţeni. Trebuie să lăsăm în partid discuţiile libere, să acceptăm dezbaterile. Această strategie de campanie se va stabili odată cu ce se va decide la Congres în 3, va fi o strategie calată pe acel candidat", a spus Teodorovici.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite