Teodorovici, ajuns la Curtea de Conturi după ce n-a mai prins Parlamentul: Postul mi-a fost rezervat, aşa cum este rezervat şi cel de profesor lui Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor. FOTO: Mediafax
Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor. FOTO: Mediafax

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, s-a întors la Curtea de Conturi, de unde a plecat după ce a obţinut mai multe funcţii de demnitate publică în ultimii ani. Teodorovici spune că a obţinut prin concurs postul de auditor al Curţii de Conturi în 2010, iar în perioada în care a ocupat alte funcţii în domeniul public, locul i-a fost rezervat.

„Funcţia de auditor pe care o ocup în prezent am câştigat-o prin concurs public încă din anul 2010 şi conform legii, atât timp cât am deţinut poziţii de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, aşa cum este rezervat şi postul de profesor, preşedintelui Iohannis ... şi altora. Ceva normal, firesc şi legal”, a afirmat Eugen Teodorovici, într-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

Fostul ministru al Finanţelor a candidat, la alegerile parlamentare de anul trecut, pentru un post de senator,  însă nu a obţinut mandatul. În prezent, Eugen Teodorovici ocupă funcţia de director de audit în cadrul Curţii de Conturi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite