Tensiuni în Guvern. Niculae Bădălău îl atacă pe unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea din Cabinetul Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău, la masa Puterii. FOTO Facebook Liviu Dragnea
Niculae Bădălău, la masa Puterii. FOTO Facebook Liviu Dragnea

Niculae Bădălău, ministrul Economiei, a lansat un atac la adresa lui Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor şi unul dintre politicienii promovaţi constant de Liviu Dragnea. De altfel, Cuc este deputat de Giurgiu, dar acum s-a mutat la filiala PSD Neamţ, în condiţiile în care e în conflict cu Bădălău.

Niculae Bădălău a scris pe Facebook o postare în care critică schimbarea şefului Administraţiei Porturilor Fluviale din Giurgiu, fiind criticat actualul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc: „A demonstrat că este un om capabil, dedicat, care a avut rezultate pozitive, motiv pentru care, probabil, a fost demis de Ministrul Transporturilor“, a precizat Bădălău.

„Spre deosebire de alte persoane pe care le-am promovat, a dat dovadă, pe lângă profesionalism, de CARACTER!”, a continuat Bădălău, aluzia sa fiind ala Răzvan Cuc. 

De altfel, relaţiile între Bădălău şi Cuc sunt reci de aproape doi ani, în condiţiile în care Cuc a prins de mai multe ori funcţii în Guvern, iar Niculae Bădălău a ajuns de abia din toamnă în Guvern, la Economie. 

Mai mult, Bădălău a fost unul dintre contestarii revenirii lui Cuc la Transporturi. De altfel, Cuc a plecat de la PSD Giurgiu şi s-a înscris la PSD Neamţ, filială care a subliniat că-l sprijină pe Cuc pentru un loc în Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite