Taxa de pod de la Cernavodă-Feteşti ar putea fi eliminată. Ce spune ministrul Grindeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetesti autostrada

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, sâmbătă, la Brăila, că săptămâna viitoare va ajunge pe ordinea de zi a Parlamentului un proiect ce prevede eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti. „Trebuie să ne gândim. Dacă am elimina această taxă de pod, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR”, a afirmat ministrul, precizând că suma va trebui alocată de la bugetul de stat.

”E în Parlament, chiar vine săptămâna viitoare pe ordinea de zi, eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti. Trebuie să ne gândim. Dacă am elimina această taxă de pod, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR. Nu vreau să facem pe repede înainte, dar vom face o analiză. Dacă e bine, da. Dacă eliminăm, bugetul de stat trebuie să vină către CNAIR să acopere acest minus de 30 de milioane. Nu vreau să văduvim bugetul CNAIR”, a declarat, sâmbătă, la Brăila, Sorin Grindeanu.  

Ministrul a precizat că analiza trebuie să ţină cont de toate aspectele şi să nu lase CNAIR cu mai puţini bani.  

”Nu mai vrem taxă de drum, ok, dar atunci trebuie să vedem care sunt veniturile care vin către CNAIR” a mai afirmat Grindeanu.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite