Tatăl lui Şerban Huidu, exclus din PPDD: „Diaconescu este un nenorocit care păcăleşte o ţară întreagă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Huidu: „Diaconescu este un nenorocit care păcăleşte o ţară întreagă”             FOTO: Facebook
Florin Huidu: „Diaconescu este un nenorocit care păcăleşte o ţară întreagă”             FOTO: Facebook

Florin Huidu, tatăl fostului „cârcotaş” Şerban Huidu, a fost exclus din PPDD, după ce a reuşit să câştige un mandat de senator pe listele partidului condus de Dan Diaconescu. Huidu a criticat dur, în cadrul unei conferinţe de presă, Partidul Poporul şi pe liderul acestuia, Dan Diaconescu, pe motiv că excluderea acestuia din formaţiune nu a fost motivată corespunzător şi a precizat că va face contestaţie pentru a se remedia acest lucru.

„Am stat lângă el de când s-a numit PPDD. Îmi cer scuze că aseară, când am vorbit cu cineva, am spus că aş vrea să ştie poporul că înseamnă aceast ordinar de Dan Diaconescu. Nu ordinar, ci extraordinar nenorocit care păcăleşte o ţară întreagă: i-a păcălit cu repartiţii de case. Unde sunt oamenii ăia care au băgat atâta sentiment şi speranţă în el? Unde sunt? Ne-a umilit pe toţi cu acţiunea cu Oltchim", a precizat Huidu.

Acesta declarase că excluderea sa din partid reprezintă un abuz şi că în spatele acestei funcţie se află pretenţii financiare, întrucât PPDD ar dori să pună un alt candidat în locul său de senator, pe care „să îl stoarcă de bani.”

"Este vorba de un abuz grosolan, o bătaie de joc, pentru că nu-mi spun de ce fapte mă fac vinovat, adică ce am greşit. Ei intenţionează să mă dea afară pentru că aici trebuie să pună un alt candidat în locul vacantat la Senat, pe care să îl stoarcă de bani. Se aude că şi postul meu de consilier l-au scos la vânzare. Cu mine au terminat-o, dar aş vrea să ştie poporul ce înseamnă acest ordinar de Dan Diaconescu!”, a explicat ieri parlamentarul.

Florin Huidu a susţinut faptul că va face contestaţie, chiar dacă nu crede că acest lucru va duce la reprimirea lui în partid.

"O să fac contestaţie, degeaba o fac, dar merg cu ei în instanţă şi pe penal şi pe civil pentru că astfel de oameni nu trebuie să mai conducă cinci oameni, nu o ţară şi un partid", a mai spus Huidu.

Dan Diaconescu a declarat că nu cunoaşte problemele întâmpinate de către acesta în partid şi a arătat că principala lui preocupare este, pentru moment, soarta postului pe care îl deţine, OTV, care a fost închis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite