Tăriceanu vrea să-i scoată pe politicieni din casă: Nu înţeleg de ce Parlamentul trebuie să stea acasă

Tăriceanu vrea să-i scoată pe politicieni din casă: Nu înţeleg de ce Parlamentul trebuie să stea acasă

Calin Popescu Tariceanu FOTO Mediafax

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat luni că nu înţelege de ce senatorii şi deputaţii trebuie să stea acasă în loc să-şi reia activitatea în Parlament. De altfel, acesta susţine că ac

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu înţeleg ce se întâmplă, de ce este oprită administraţia, ministere întregi. Am vorbit cu colegii de la Parlament, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, cu vicepreşedintele Senatului, să reluăm activitatea la Parlament. Nu înţeleg de ce Parlamentul trebuie să stea acasă. Toţi funcţionarii, toţi parlamentarii, haideţi să venim la treabă, că nu asta este o problemă. Cu nişte minime măsuri de siguranţă putem să reluăm activitatea. Şi cred că ar fi şi un exemplu bun pentru întreaga ţară”, a afirmat Tăriceanu într-o intervenţie la Antena 3, citat de Agerpres.

Potrivit lui Tăriceanu, activităţile trebuie reluate „peste tot”, iar pentru cei suspecţi de infectare trebuie păstrată izolarea la domiciliu.

„Nu ştiu cum o să ne revenim dacă nu se reiau rapid activităţile. Activităţile trebuie reluate - întreprinderile mici şi mijlocii. Trag un semnal de alarmă legat de pericolul grav care ne paşte de a plonja într-o recesiune fără precedent din care nu ştim cum o să ne revenim dacă nu se reiau rapid activităţile. Starea de urgenţă nu presupune că blocăm totul şi stăm paralizaţi”, a adăugat Tăriceanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: