Tăriceanu, solicitare pentru Guvern după ce Dacia a anunţat că va reporni producţia: Suma pentru Programul Rabla să fie dublată

Tăriceanu, solicitare pentru Guvern după ce Dacia a anunţat că va reporni producţia: Suma pentru Programul Rabla să fie dublată

Călin Popescu Tăriceanu şi Ludovic Orban au fost colegi în PNL

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cere Guvernului Orban, după ce uzina Dacia şi-a reluat activitatea chiar şi pe timp de pandemie, ca suma pentru Programul Rabla să fie dublată, iar 80% din aceasta suma sa fie dedicată pentru autoturismele fabricate in Romania.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Decizia celor de la DACIA de a relua activitatea este exemplul pe care trebuie sa-l urmam cu totii. DACIA este una dintre cele mai lovite companii din Romania pentru ca ea face parte dintr-un sistem complex de productie - comercializare la nivel mondial, angrenaj complet blocat de criza. Eforturile celor de la DACIA trebuie sprijinite in orice fel se poate. Este putin de presupus ca apetitul oamenlor de a cumpara masini va creste la fel de repede precum s-a stins, deci e nevoie de ajutor.

Romania aloca in fiecare an o suma importanta pentru programul de reinnoire a parcului auto (Programul Rabla - cum este cunoscut). In acest an suma este de aproape o jumatate de miliard de lei.

Solicit guvernului sa dubleze suma pentru Programul Rabla, iar 80% din aceasta suma sa fie dedicata pentru autoturismele fabricate in Romania! Este o masura pe o perioada limitata, doar anul 2020, pana cand economia lumii si a Romaniei vor reporni”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook. 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: