Tăriceanu sfidează PSD: a luat un Uber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a folosit  un autoturism Uber, în contextul în care PSD  tocmai a interzis transportul în regim ride-share.Tăriceanu a fost filmat în timp ce ieşea din sediul ALDE, alături de şeful său de campanie, şi a urcat într-un autoturism Uber, o Dacie Logan, cu care a mers în centru.

Reprezentanţii ALDE au cerut joi Guvernului să găsească o soluţie de echilibru pe tema  taximetrie clasică versus Uber. "Noi credem că ridesharing-ul şi taximetria nu trebuie să fie conflictuale sau să intre în conflict, ci să se completeze. Cu cât mai mare competiţia între servicii, cu atât avantajul nu poate fi decât al cetăţeanului. Prin urmare , Guvernul trebuie să găsească o formulă în care cele două să fie complementare într-o competiţie corectă, din care să câştige în primul rând cetăţeanul", se arată într-o postare pe pagina de Facebook ALDE.

Vânătoarea şoferilor care folosesc aplicaţii continuă: în numai câteva ore poliţiştii rutieri din Bucureşti au mai sancţionat 16 conducători auto care efectuau transport public de persoane contra cost în regim de închiriere. Ministrul Cuc îi trimite pe şoferii amendaţi în instanţă.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat PSD pentru interzicerea serviciilor de ridesharing şi a promis că în momentul în care liberalii vor ajunge la guvernare, serviciile se vor legaliza „în cel mai scurt timp”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite