Tăriceanu, săgeţi către Iohannis: Merg la recepţia de la Cotroceni pentru Juncker, nu pentru altceva

Tăriceanu, săgeţi către Iohannis: Merg la recepţia de la Cotroceni pentru Juncker, nu pentru altceva

Calin Popescu Tariceanu FOTO Mediafax Andreea Alexandru

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că va merge la recepţia de Ziua Europei, organizată de preşedintele Klaus Iohannis pe 11 mai, pentru că acolo va fi şi preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, precizând că altfel nu ar fi avut niciun motiv să participe.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Având în vedere că recepţia este oferită în onoarea preşedintelui Comisiei Europene, pentru acest lucru, pentru preşedintele Comisiei Europene, am să merg. Nu pentru altceva”, a declarat Tăriceanu, întrebat dacă va onora invitaţia transmisă de preşedintele Klaus Iohannis de a participa la recepţia organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei, potrivit  News.ro. 

Solicitat să lămurească despre ce este vorba şi să spună clar dacă la Klaus Iohannis s-a referit atunci când a spus că nu merge la recepţia de la Cotroceni pentru altceva decât preşedintele Comisiei Europene, Tăriceanu a răspuns: „Eu am precizat cred că suficient de bine care-i motivul pentru care merg”. 

Citeşte şi: 

 
Preşedintele Klaus Iohannis crede că nu e oportun ca Parlamentul să adopte proiectul de lege iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu care îl scoate pe şeful statului din procedura de numire a procurorilor-şefi. De asemenea, şeful statului a criticat Guvernul Grindeanu pentru ordonanţa de urgenţă care l-a scos din procedura de numire a conducerii ANCOM.
 
 
Deputatul Eugen Durbacă a declarat că împreună cu fostul copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, dar şi alţi colegi parlamentari, va pune bazele unui noi partid, asta după ce atât el, cât şi Constantin au fost excluşi din ALDE. Mai mult, parlamentarul a afirmat că se aştepta să fie exclus din ALDE, deoarece, în opinia sa, Călin Popescu Tăriceanu a procedat „şmechereşte”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările