Tăriceanu, reacţie la anunţul lui Dragnea despre candidatul la prezidenţiale: Noi am făcut un plan împreună, să mergem pe o candidatură comună

Tăriceanu, reacţie la anunţul lui Dragnea despre candidatul la prezidenţiale: Noi am făcut un plan împreună, să mergem pe o candidatură comună

Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea. FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că nu a înţeles că anunţul liderului PSD Liviu Dragnea ar fi unul care vizează o candidatură proprie la prezidenţiale. Preşedintele ALDE a precizat că există un plan cu privire la o candidatură comună a celor două partide.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Anunţul domnului Dragnea nu l-am înţeles ca anunţarea unei candidaturi a domniei sale duminică seară. Noi am făcut un plan împreună, să mergem pe o candidatură comună, să fie anunţata după alegerile pentru Parlamentul European şi să găsim cea mai bună soluţie pentru un candidat capabil să îl înfrângă pe Iohannis”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, într-un interviu la DC News.
 
Declaraţia liderului ALDE vine în contextul în care Liviu Dragnea a spus că PSD va anunţa duminică seară candidatul la prezidenţiale.
 
Întrebat marţi, la Adevărul Live, dacă s-a hotărât să candideze sau nu la prezidenţiale, Dragnea a răspuns: „După alegeri, chiar duminică seară o să anunţăm“. Liderul PSD nu a mai dat detalii suplimentare despre acest lucru. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: