Tăriceanu, reacţie la anunţul lui Dragnea despre candidatul la prezidenţiale: Noi am făcut un plan împreună, să mergem pe o candidatură comună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că nu a înţeles că anunţul liderului PSD Liviu Dragnea ar fi unul care vizează o candidatură proprie la prezidenţiale. Preşedintele ALDE a precizat că există un plan cu privire la o candidatură comună a celor două partide.

„Anunţul domnului Dragnea nu l-am înţeles ca anunţarea unei candidaturi a domniei sale duminică seară. Noi am făcut un plan împreună, să mergem pe o candidatură comună, să fie anunţata după alegerile pentru Parlamentul European şi să găsim cea mai bună soluţie pentru un candidat capabil să îl înfrângă pe Iohannis”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, într-un interviu la DC News.

Declaraţia liderului ALDE vine în contextul în care Liviu Dragnea a spus că PSD va anunţa duminică seară candidatul la prezidenţiale.

Întrebat marţi, la Adevărul Live, dacă s-a hotărât să candideze sau nu la prezidenţiale, Dragnea a răspuns: „După alegeri, chiar duminică seară o să anunţăm“. Liderul PSD nu a mai dat detalii suplimentare despre acest lucru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite