Tăriceanu îi răspunde lui Antonescu: „Ştiu şi singur ce trebuie să fac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu au din ce în ce mai multe divergenţe FOTO Mediafax
Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu au din ce în ce mai multe divergenţe FOTO Mediafax

Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, i-a transmis actualului lider Crin Antonescu că poate să-şi păstreze îngrijorările legate de persoana sa, adăugând că ştie şi singur ce trebuie să facă.

„Stiu şi singur ce trebuie să fac. Nu am stat şi nu am să stau niciodată după cineva, aşa încât îngrijorările poate să şi le păstreze. Eu cred că îngrijorările lui ar trebui să fie mai cu seamă legate de soarta şi viitorul PNL pentru că toţi ne dorim ca PNL să ajungă să fie singura sau cea mai importantă forţă politică din zona de centru-dreapta şi aici este încă mult de lucru“, a afirmat Tăriceanu.

Fostul premier a comentat şi excluderea lui Andrei Chiliman din PNL. „Situaţia de ieri, din PNL, vă spun sincer, mi-a lăsat un gust amar. Sunt trist că am fost nevoit într-un fel, să spun aşa, să asist la o execuţie publică a unuia dintre colegii mei, vechi membru al PNL. Cred că PNL se găseşte într-o situaţie dificilă, care ar trebui analizată dintr-o altă perspectivă“, a comentat Tăriceanu.

Replica lui Tăriceanu a venit după ce, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat că  fostul premier nu este vizat de nicio sancţiune.

„Domnul Tăriceanu a avut poziţii critice şi probabil va mai avea, niciun fel de problemă. Tot ceea ce am spus public şi mi-am dorit să se întâmple a fost ca domnul Tăriceanu să nu participe în cortegiul domnului Chiliman, domnului Meleşcanu şi a domnului Ungureanu, a domnului Piţigoi sau cine mai sunt la reconstruirea dreptei în altă parte. Domnul Tăriceanu n-a făcut-o, domnul Tăriceanu ca atare, chiar dacă are poziţii critice, este şi nu a fost niciodată pus sub îndoială în interiorul PNL, unde sunt convins că va şi rămâne“, a comentat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite