Tăriceanu: PDL are o problemă, rămâne izolat în raport cu marile forţe politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică seară, la Realitatea TV, că PDL este izolat pe scena politică în raport cu "marile forţe politice", respectiv, PNL şi PSD, precizând că PNL nu are "nici cea mai mică intenţie" de a renunţa la alianţa cu PSD.

"Cred că PDL are o problemă pe care Vasile Blaga o conştientizează: izolarea pe scena politică. Jucăriile pe care le vedem apărând de azi pe mâine - partidul lui Ungureanu, mai e un tânăr cu un trecut legionar - nu reprezintă un adaos semnificativ la ce e azi PDL. PDL rămâne izolat in raport cu marile forţe politice, PNL, PSD", a declarat Tăriceanu, explicând astfel afirmaţiile lui Blaga privind o alianţă cu PNL.

"În ce priveşte PNL, suntem angajaţi în USL alături de PSD, nu există nici cea mai mică intenţie de a renunţa, urmează alegerile.

Declaraţile lui Blaga sunt mai mult declaraţii politice pe care e normal să le facă, nu au niciun fel de semnificaţie, nu există un element de rezonanţă în PNL la aceste declaraţii", a spus Tăriceanu.

În ceea ce priveşte colaborarea cu PDL, în opinia fostului premier "marea lor problemă care subzistă e Traian Băsescu". "Dacă PDL ar fi putut să ia deciziile singur, probabil că la vremea respectivă colaborarea dintre noi ar fi durat. PDL nu poate fi un partener care să-şi respecte angajamentele, Băsescu face jocurile in PDL, nu s-a schimbat nimic. Nu văd de ce s-ar schimba atitudinea mea în ce-i priveşte", a explicat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite