Tăriceanu, după moţiunea de cenzură: E greu, băieţi, fără liste suplimentare? E greu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / George Calin
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, a avut o reacţie ironică marţi, pe Twitter, după eşecul moţiunii de cenzură împotriva guvernului Dăncilă.

„Moţiunea de cenzură a căzut! E greu, băieţi, fără liste suplimentare? E greu!”, a scris Tăriceanu pe contul său personal de Twitter.

Premierul Viorica Dăncilă a reuşit să treacă cu bine de o nouă moţiune de cenzură, după ce Opoziţia nu a reuşit să strângă cele 233 de voturi necesare pentru demiterea Guvernului. Doar 200 de voturi a reuşit Opoziţia să strângă, potrivit unor surse politice.

În primul interviu după moţiunea de cenzură, premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Adevarul Live, că nu va demisiona în cazul în care nu va fi aleasă în funcţie de preşedinte al PSD la Congresul din 29 iunie. „Preşedintele partidului să fie şi şeful Executivului. Noi am mai avut această experienţă în care preşedintele partidului nu a fost primul-ministru şi aţi văzut, suntem la al treilea guvern“, a spus Dăncilă.

Reacţia lui Tăriceanu pe Twitter / FOTO Captură / Twitter

TARICEANU PE TWITTER foto captura

Vezi interviul integral cu premierul: Dăncilă: Nu demisionez din Guvern dacă pierd la Congres. E bine ca preşedintele să fie şi şeful Executivului. Am văzut ce s-a întâmplat, s-a ajuns la al treilea Guvern

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite