Tăriceanu, întrebat despre scăderea salariilor: Hai să nu discutăm la acest nivel. Nu mă întrebaţi şi de portarul de la Parlament şi de cofetarie

Tăriceanu, întrebat despre scăderea
salariilor: Hai să nu discutăm la acest nivel. Nu mă întrebaţi şi de portarul
de la Parlament şi de cofetarie

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. FOTO: Inquam Photos

Întrebat cum comentează faptul că o parte din angajaţii Parlamentului se confruntă cu scăderi de salarii, în condiţiile în care parlamentarii au înregistrat creşteri, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a sugerat deranjat că nu ar trebui să se aducă în „discuţiile de nivel înalt ce se întâmplă la cofetărie”. Tăriceanu a mai adăugat şi că nu ştie dacă cofetarii sunt angajaţii Senatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a arătat deranjat de întrebările jurnaliştilor despre scăderile salariale şi a explicat că nu ar trebui să se vorbească despre salariile portarilor şi cofetarilor în acest context înalt al discuţiilor, potrivit realitatea.net.

"Hai să nu discutăm la acest nivel înalt ce se întâmplă la cofetărie. Nu mă întrebaţi şi de portarul de la Parlament şi de cofetărie că ajungem la un nivel de discuţie...Nici nu stiu dacă cofetarul este angajatul Senatului", a replicat Tăriceanu.

Cofetarii de la cantinele Parlamentului sunt angajaţi ai acestei instituţii şi supuşi unor intreviuri ce conţin atât probe scrise cât şi orale. În plus, spre deosebire de parlamentari, cofetarii sunt obligaţi să prezinte un cazier judiciar curat.

 

citeste totul despre: