Tăriceanu îi forţează mâna lui Dragnea să fie candidat comun la prezidenţiale: Duminică, după alegeri, vom decide cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi, la Vaslui, că decizia privind candidatul la prezidenţiale va fi una comună cu PSD. La fel ca Liviu Dragnea, Tăriceanu susţine că va duminică seara, după alegerile europarlamentare, va face anunţul oficial despre candidatura la prezidenţiale.

”Duminică, după alegeri, vom decide cu PSD şi sper să luăm cea mai bună decizie pentru România, adică să avem un candidat care să fie capabil să-l înfrângă pe actualul preşedinte”, a declarat la Vaslui Călin Popescu Tăriceanu.

Liviu Dragnea a declarat, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidenţialele din toamnă, că PSD se va pronunţa pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”, a afirmat Liviu Dragnea, marţi, la Adevărul Live.

Întrebat dacă mai merită să te baţi pentru funcţia de preşedinte al ţării, liderul PSD a răspuns:  „Grea întrebare. Dacă mă întreba cineva acum un an, spuneam că nu. Că este o funcţie de unde trebuie să izvorască pacea, stabilitatea, medierea în societate, sprijin pentru lucrurile bune, intervenţie când ar trebui schimbat ceva, dar starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru prezidenţiale devine foarte importantă. Dacă acolo rămâne în continuare Iohannis, eu nu sunt Cassandra, încă cinci ani de zile după 2019, de tot ce s-a făcut în România bun se va alege praful. Din acest motiv cred că trebuie făcute toate eforturile de către cei care nu vrem să mai continue acest personaj ca în noiembrie-decembrie să plece de la Cotroceni. Da, exact în situaţia în care a adus el funcţia prezidenţială şi ceea ce induce în naţiune, da această funcţie devine importantă, iar PSD se va pronunţa duminică seară, după alegeri”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite