Tăriceanu: Mă doare trădarea lui Daniel Constantin, dar este un episod încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu au apucat-o pe drumuri separate
Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu au apucat-o pe drumuri separate

Corpreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, de la tribuna congresului formaţiunii, că îl "doare" faptul că fostul său partener din conducerea partidului, Daniel Constantin, se află printre cei care atacă din interior ALDE şi că ”trădarea” acestuia reprezintă un episod trist, dar încheiat.

”În 2015 i-am avut alături pe o serie de colegi care au ales să atace şi chiar să dea în judecată partidul. Cei care atacă acum ALDE din interior nu sunt mulţi, dar vă spun sincer mă doare faptul că Daniel Constantin se află printre ei. Pentru mine această trădare reprezintă un episod trist, dar este în acelaşi timp şi un episod încheiat. Acum este timpul să privim înainte, învăţând însă, evident, din trecut. De aceea, vă sfătuiesc pe toţi: bazaţi-vă ambiţiile pe idealuri şi pe valori şi nu pe funcţii”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Co-preşedintele ALDE Daniel Constantin a anunţat că nu va participa la congresul de vineri şi sâmbătă, convocat de aripa Tăriceanu, pe care spune că îl consideră nestatutar şi organizat pentru a servi interesul unui singur om. Daniel Constantin susţine că are alături ”o echipă puternică, închegată, pregătită să lupte pentru principii democratice”.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite