Tăriceanu, după declaraţiile lui Iohannis: Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Preşedintele Prompter, subiectul cinismului în politică?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / George Calin
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / George Calin

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, marţi, că legea privind carantina va trece de Senat „doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români”.

„Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Preşedintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu uşoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la şmenurile guvernanţilor care fură fără ruşine la achiziţiile materialelor sanitare?”, a scris, marţi, pe Facebook, Călin Popescu Tăriceanu, reacţionând, astfel, la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

Liderul ALDE afirmă că legea privind carantina va trece de Senat ”doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români”.

„Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români. Când nu politrucii vor hotărî internarea forţată sau confiscarea bunurilor celor suspectaţi de infectare cu coronavirus. Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toţi în infractori aşa cum încercaţi voi să ne faceţi să credem!”, a mai scris Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur marţi, PSD, declarându-se siderat de modul în care social-democraţii reacţionează în Parlament în cazul legii carantinei, ceea ce în opinia sa dovedeşte cinism exagerat.

Conform preşedintelui, tergiversarea legii poate costa viaţa a sute de români, el cerând finalizarea legii, în condiţiile în care pandemia de COVID-19 este cea mai gravă din ultimul secol şi., din păcate, şi în România efectele devin din ce în ce mai vizibile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite