Tăriceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: „Este comunist în fibra lui cea mai puternică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis „patronează“ un „sistem strâmb“ şi „este comunist în fibra lui cea mai puternică“, spune şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, într-un interviu acordat Gandul.info şi Mediafax.

Călin Popescu Tăriceanu i-a adresat o serie de cuvinte grele lui Klaus Iohannis.

În opinia şefului Senatului, preşedintele ţării este „produsul statului paralel“ şi „o marionetă“ a acestui „sistem strâmb“.

„După 2014 am observat că a existat un moment - şi cred că acesta s-a consumat cu începere de anul trecut şi în cursul anului acesta - în care serviciile s-au retras, cel puţin acestea au fost luările de poziţii publice, din câmpul tactic, dar au rămas ceilalţi doi actori: preşedintele şi procuratura, care doresc să perpetueze acest sistem (statul paralel, n. red.) bazat pe funcţia represivă a statului, caracteristică perioadei comuniste. Iohannis este comunist în fibra lui cea mai puternică“, susţine Călin Popescu Tăriceanu, răspunzând unei întrebări despre mandatul de interceptare şi supraveghere extinsă care l-ar fi vizat în 2014.

Preşedintele Senatului mai spune că „justiţia funcţionează defectuos“ şi îi acuză pe superficialitate pe cei care au luat poziţie din străinătate.

„Constat cu regret că există o informare extrem, şi subliniez extrem, de superficială a celor care au luat poziţie din străinătate, bazându-se probabil pe ceea ce au citit pe Facebook. Dacă Facebook-ul este sursa informaţiilor lor, suntem într-o situaţie, aş spune, deplorabilă din punctul meu de vedere“, a declarat Tăriceanu pentru Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite