Tăriceanu, la Congresul PSD: Serviciile secrete patronează ONG-uri şi mişcări de stradă de tipul Rezist. Ele dau naştere unor partide politice

Tăriceanu, la Congresul PSD: Serviciile secrete patronează ONG-uri şi mişcări de stradă de tipul Rezist. Ele dau naştere unor partide politice

Călin Popescu Tăriceanu, la Congresul PSD

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac la adresa sericiilor secrete din România, despre care acesta a afirmat că ar patrona ONG-uri şi „mişcări de stradă de tipul Rezist“, dar şi faptul că ele ar fi în spatele „naşterii“ unor partide politice.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În ultimii doi ani şi jumătate ne-am luptat şi cu structuri oculte: servicii secrete care se ocupă cu alceva decât e firesc, servicii care ar trebui să şi cheltuie bugetele pentru apărarea drepturilor omului, să nu dea naştere unor partide politice şi organe de presă aservite. Patronează ONG-uri şi mişcări de stradă de tipul Rezist“, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Congresul PSD. 
 
De asemenea, liderul ALDE a vorbit de achitarea lui Toni Greblă, actualul secretar general al Guvernului.„Am văzut săptămâna trecută încă un lucru. Fostul judecător al CCR Toni Greblă, acum secretar general al Guvernului, a fost achitat definitiv, Halucinantă e declaraţia fostului preş al CCR, Augustin Zegrean: Toni Greblă citez, a fost executat de DNA pentru că sistemul a rut să arate că CCR nu e de capul ei“.
 
Tăriceanu a vorbit de faptul că în urmă cu 100 de ani erau numeroşi lideri politici care arătau independenţă faţă de puterile occidentale, nu cum se întâmplă acum.
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: