Tăriceanu, la Congresul PSD: Serviciile secrete patronează ONG-uri şi mişcări de stradă de tipul Rezist. Ele dau naştere unor partide politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu, la Congresul PSD
Călin Popescu Tăriceanu, la Congresul PSD

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac la adresa sericiilor secrete din România, despre care acesta a afirmat că ar patrona ONG-uri şi „mişcări de stradă de tipul Rezist“, dar şi faptul că ele ar fi în spatele „naşterii“ unor partide politice.

„În ultimii doi ani şi jumătate ne-am luptat şi cu structuri oculte: servicii secrete care se ocupă cu alceva decât e firesc, servicii care ar trebui să şi cheltuie bugetele pentru apărarea drepturilor omului, să nu dea naştere unor partide politice şi organe de presă aservite. Patronează ONG-uri şi mişcări de stradă de tipul Rezist“, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Congresul PSD. 

De asemenea, liderul ALDE a vorbit de achitarea lui Toni Greblă, actualul secretar general al Guvernului.„Am văzut săptămâna trecută încă un lucru. Fostul judecător al CCR Toni Greblă, acum secretar general al Guvernului, a fost achitat definitiv, Halucinantă e declaraţia fostului preş al CCR, Augustin Zegrean: Toni Greblă citez, a fost executat de DNA pentru că sistemul a rut să arate că CCR nu e de capul ei“.

Tăriceanu a vorbit de faptul că în urmă cu 100 de ani erau numeroşi lideri politici care arătau independenţă faţă de puterile occidentale, nu cum se întâmplă acum.

Citeşte livetext-ul congresului aici:  LIVE VIDEO A început Congresul PSD. Teodorovici s-a răzgândit peste noapte: candidează. Tăriceanu: Sistemul se ocupă şi cu smulsul copiilor din sânul familiei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite