VIDEO Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei, dar nu ştie preţul unui bilet de autobuz: „Depinde de distanţa pe care mergi. 3 lei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Popescu Tariceanu afirmă că unul din proiectele sale de candidat se referă la gratuitatea transportului în comun FOTO Mediafax
Calin Popescu Tariceanu afirmă că unul din proiectele sale de candidat se referă la gratuitatea transportului în comun FOTO Mediafax

Candidatul ALDE pentru Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, s-a încurcat marţi seară când a fost întrebat cât costă preţul unui bilet de autobuz în Bucureşti. La momentul depunerii candidaturii, acesta explica că una din problemele principale ale Bucureştiului pe care vrea să o rezolve este traficul.

Aflat într-o emisiune la Digi24, Tăriceanu a fost întrebat de moderatoare de costul unei călătorii cu autobuzul, în contextul în care acesta anunţa că unul din proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului în comun pentru descongestionarea traficului din Capitală.

„Dacă vrem să descongestionăm Bucureştiul, una din ideile mele, care poată să pară populistă la prima vedere, este să mergem spre transportul public gratuit, pentru ca vom stimula oamenii să lase maşinile în parcare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu marţi seară la Digi24. 

Moderatoarea emisiunii l-a întrebat apoi pe acesta dacă ştie cât costă un bilet de autobuz.

CP Tăriceanu: Da, sigur că ştiu. 

Moderatoare: Cât? 

CP Tăriceanu: Depinde de distanţa pe care mergi. 

Moderatoare: O călătorie? 

CP Tăriceanu: 3 lei. 

Moderatoare: 1,30 lei, domnule Tăriceanu.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a depus, marţi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei, el propunându-şi ca Bucureştiul să devină „o mare metropolă”.

În opinia sa, principala problemă a Bucureştiului o constituie descongestionarea traficului.

„Rezolvarea problemelor de trafic, dar fără un Plan urbanistic general, aceste probleme de trafic nu vor putea fi rezolvate. Cine crede că făcând un pasaj se rezolvă probleme, un singur pasaj, se înşeală. Ştiţi care este definiţia pasajului? Drumul cel mai scurt între două semafoare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite