Tăriceanu și Câmpeanu l-au sfătuit pe Chiliman sa nu plece din PNL.Vezi aici argumentele foștilor președinți PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Doi dintre foștii președinți ai PNL, Călin Popescu Tăriceanu, l-au sfătuit pe primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, să nu demisioneze din PNL. Chiliman a anunțat că va cere părerea foștilor președinți ai PNL despre o eventuală demisie din partid. 

Fostul președinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a povestit miercuri seara că a avut o întâlnire în cursul zilei cu Andrei Chiliman, pe care l-a rugat să nu părasească partidul, pentru a nu-i dăuna înainte de alegeri.

„Azi am avut o intrevdere cu Andrei Chiliman. S-a ajuns intr-o situatie care pe mine ma preocupa, am fost sa discut cu el. Sfatul pe care i l-am dat a fost unul cu foarte mult patos, i-am spus ca il rog foarte mult sa nu faca acest gest chiar daca poate are motive intemeiate", a relatat Tăriceanu, la Antena 3.

El a explicat ca o eventuala demisie din PNL a lui Chiliman ar face rau PNL-ului si USL-ului. "Poate presedintele partidului a facut greseala ca nu a discutat cu Andrei Chiliman inainte de a propune schimbarea", a mai spus Tariceanu, in opinia caruia poate ca daca ar fi avut loc o discutie urmarea ar fi fost probabil diferita decat cea prezenta.

Sfaturile lui CâmpeanuSeniorul liberal Radu Campeanu precizeaza ca a vorbit miercuri cu Andrei Chiliman si l-a sfatuit pe primarul Sectorului 1 sa nu demisioneze din PNL. "Am vorbit ieri cu dansul si i-am spus punctul meu de vedere. Sfatul pe care eu imi permit sa i-l dau este sa nu demisioneze. Probabil ca o sa vorbesc si cu Crin Antonescu, ca sa inteleaga odata ca el daca e presedinte de partid trebuie sa aiba un echilibru in judecata si in hotarari si nu sa se repeada cu tot felul de sanctiuni sau semne, manifestari ale unei suparari pe care a avut-o fata de unul sau de altul", declara presedintele fondator al PNL.

Cine ar pierde prin eventuala demisie a lui Andrei Chiliman, primarul sau partidul? "Si unul si altul ar pierde. Sigur ca partidul pierde prin asemenea incidente nefericite si imi pare rau ca domnul Crin Antonescu se preteaza la asa ceva, mai ales acum, atat de aproape de alegeri. Este o greseala si de tact si de viziune politica!", afirma Radu Campeanu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite