Tăriceanu, atac la Rareş Bogdan: „Sunt unii paraşutişti în PNL cum e domnul cu batistuţă la buzunar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu FOTO Inquam Photos / George Călin
Călin Popescu Tăriceanu FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu l-a atacat joi seara le prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, la care se referă drept „domnul cu batistuţă la buzunar”, spunând despre el că s-a „paraşutat” în PNL, având o „agendă proprie”.

„La nivelul organizaţiilor, la nivelul oamenilor pe care îi cunosc, că nu îi cunosc pe toţi, că e o generaţie tânără pe care o cunosc foarte puţin, dar sunt unii care păstrează anumite nostalii, legate de istoria recentă de după '90, alţii care au venit şi sunt paraşutişti în PNL, nu ştim pe ce mecanisme, cum e «domnul cu batistuţă la buzunat» (...). Fiecare are câte o agendă proprie”, a declarat Căln Popescu Tăriceanu joi seară la TVR.

Liderul ALDE a adăugat apoi că Rareş Bogdan „visează” să preia mai multe funcţii de conducere, printre care şi cea de preşedinte al PNL.

„Eu din ceeaa ce ştiu, ce am înţeles, e că «domnul cu batistuţă la buzunar» visează să ajungăpreşedinte PNL, şi premier, şi preşedinte. E dreptul lui să viseze. Cred că cei din PNL nu sunt atât de naivi, nici atât de încântaţi încât să nu vadă esenţa acestui personaj”, a adăugat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite