Tăriceanu anunţă sfârşitul Guvernului Dăncilă: Să se abţină de la orice propunere de comisar european până după votul moţiunii de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a criticat-o pe Viorica Dăncilă pentru propunerea făcută pentru funcţia de comisar european. De asemenea, preşedintele liberal-democraţilor a anunţat că marţi va fi depusă moţiunea de cenzură.

„Doamna Dăncilă a mai picat un examen, de data asta făcând şi victime colaterale în persoana Rovanei Plumb. Aşa se întâmplă când faci lucrurile pompieristic, fără nicio strategie şi fără a respecta vreo procedură. Îi solicit premierului Dăncilă să se abţină de la orice propunere de comisar european din partea României până după votul moţiunii de cenzură, care va fi depusă mâine. Cel mai probabil, nu va mai fi în situaţia de a face vreo propunere”, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu, într-un mesaj publicat pe Facebook. 

Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia JURI din Parlamentul European cu 13 voturi „împotrivă” şi şapte „pentru”, din cauza unui posibil conflict de interese. 

În replică, Rovana Plumb i-a acuzat pe Klaus Iohannis, Dacian Cioloş şi Siegfried Mureşan pentru faptul că ar sta în spatele jocului de culise care a dus la respingerea ei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite