Susţinătorii lui Liviu Dragnea organizează un protest şi cer punerea acestuia în libertate: Împreună putem învinge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

La trei săptămâni după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare într-un dosar de abuz în serviciu, o parte dintre susţinătorii săi organizează pe Facebook un protest la Cotroceni împotriva lui Klaus Iohannis şi cer eliberarea fostului şef PSD.

Evenimentul este programat duminică, 16 iunie, între orele 12.00 şi 15.00, iar până la această ora peste 240 de oameni au anunţat că vor participa, în timp ce 870 sunt interesaţi.

„DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA!LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI,APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS.LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”, se arată pe pagină în descrierea evenimentului.

În comentariile evenimentului, pe lângă susţinători există şi internauţi care critică sau ironizează protestul.

„An primu rand succes maxim. Sa speram ka neadunam macar juma de milion. An aldoilea rand de unde iau io autocaru ca nu sa anuntat anca la Antena 3. Multumesc jos Iohanis Dragnea presedinte pe veata”, scrie o persoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite