Surse. Ultima şedinţă de guvern s-a lungit până la 03.00 dimineaţa. Orban a ţipat la Violeta Alexandru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax / Alexandru Dobre
Foto Mediafax / Alexandru Dobre

Şedinţa de guvern de joi s-a lungit până târziu în noapte. Motivul: ministrul Muncii, Violeta Alexandru, încă mai lucra la ordonanţa de urgenţa privind piaţa muncii în perioada post-pandemie, susţin surse guvernamentale pentru Adevărul. La ora 02.00 noaptea, premierul Ludovic Orban a ţipat la Violeta Alexandru: „Iar te răzgândeşti?!”.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi-noaptea, OUG pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. 

De asemenea, Hotărârea de Guvern care stabileşte măsurile de relaxare care intră în vigoare la 1 iunie a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial. Premierul Ludovic Orban a anunţat deja că va fi modificată, pentru a permite folosirea plajelor şi de către persoane cu prosopul sau cearceaful.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut o paralelă între decizia de a nu le permite elevilor care au temperatură peste 37,3 grade accesul în sala de examen şi măsurile de relaxare care intră în vigoare de la 1 iunie. CTP a remarcat că marea redeschidere de luni, care dă liber românilor la terase şi la plajă nu este justificată de realitatea privind evoluţia numărului de infectaţi, cazurile fiind în creştere. El susţine că măsurile de relaxare sunt electorale, PNL încercând să recupereze din capitalul electoral pierdut.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite