Surse. Fostul preşedinte Traian Băsescu este internat într-un spital din Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost transportat într-un spital din Paris din cauza unor probleme medicale, potrivit surselor „Adevărul”.

Sursele „Adevărul” susţin că Traian Băsescu se află în prezent într-un spital din Paris, după ce a suferit complicaţii medicale. 

Informaţia a fost prezentată de mai multe surse media, precum Realitatea Plus, care a relatat că fostul şef de stat ar fi spitalizat în Paris, Franţa, după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC), date similare fiind publicate şi de Antena 3. Pe de altă parte, alte surse media spun că ar fi internat la Bruxelles.

Potrivit unor surse citate de Libertatea, medicii din România au decis că fostul preşedinte „are nevoie de o intervenţie care nu poate fi făcută în ţară”. 

Traian Băsescu (70) a fost declarat în urmă cu două zile colaborator al Securităţii printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Băsescu a reacţionat scurt şi anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că va contesta decizia la CEDO.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite