Surse. Viorica Dăncilă îşi relansează sâmbătă candidatura la prezidenţiale chiar dacă trece moţiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Viorica Dăncilă îşi va relansa sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale, chiar dacă moţiunea de cenzură a Opoziţiei va trece, susţin surse politice pentru Adevărul.  Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Romexpo, în prezenţa a 10.000 de persoane. Astfel, liderul PSD încearcă să mobilizeze partidul chiar dacă pierde guvernarea.

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, la Adevărul Live, despre încercarea de a rămâne la guvernare, în contextul în care joi se votează moţiunea de cenzură a Opoziţiei. Dăncilă susţine că unii parlamentari care au semnat moţiunea se vor răzgândi şi nu vor vota în plen. Pe de altă parte, în cazul în care moţiunea va trece, Dăncilă spune că va candida în continuare la prezidenţiale şi va încerca să rămână în fruntea partidului.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit la „Adevărul Live” despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmând că o întristează decizia acestuia. De asemenea, întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte, Viorica Dăncilă a răspuns scurt: „Doamne, nu, nici nu se pune problema”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite