Surse: Viorica Dăncilă nu se mai întâlneşte cu vicepreşedintele SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă si vicepreşedintele SUA Mike Pence FOTO gov.ro
Viorica Dăncilă si vicepreşedintele SUA Mike Pence FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă nu se mai întâlneşte cu vicepreşedintele SUA Mike Pence după ce acesta din urmă şi-a anulat majoritatea întâlnirilor de săptămâna asta ca urmare a declanşării procedurii de „impeachment” împotriva preşedintelui Donald Trump, susţin surse politice pentru Adevărul.

Preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi a anunţat marţi declanşarea procedurii de impeachment a preşedintelui SUA Donald Trump, primul pas fiind începerea unei anchete vizând o convorbire telefonică a acestuia cu preşedintele Ucrainei, care a avut loc în vara acestui an.

Ca urmare a acestei decizii, vicepreşedintele american Mike Pence şi-a anulat majoritatea întâlnirilor de săptămâna aceasta, inclusiv pe cea programată cu premierul român Viorica Dăncilă. Unul dintre motivele principale invocate de preşedintele PSD pentru vizita sa în SUA a fost întâlnirea cu Pence.

Vezi şi: Cutremur politic în SUA: Democraţii au anunţat declanşarea procedurii de destituire a lui Trump. Reacţia şefului de stat

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite