Surse: Victor Ponta ar vrea să-şi facă fundaţie. Dragnea i-a avertizat pe colegii din PSD să nu meargă alături de fostul premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor Ponta în perioada în care comunicau mai des. FOTO Adevărul
Liviu Dragnea şi Victor Ponta în perioada în care comunicau mai des. FOTO Adevărul

Fostul premier Victor Ponta ar urma să înfiinţeze o fundaţie la care ar putea să adere mai mulţi dintre colegii săi de partid, fapt care-l nemulţumeşte pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine Digi24, citând surse social-democrate.

Liviu Dragnea le-a interzis colegilor din PSD să colaboreze cu Victor Ponta în afara partidului. Discuţia pe această temă a avut loc la Turnu Măgurele, în absenţa fostului premier, susţin mai mulţi social-democraţi, potrivit Digi24.

„Domnul preşedinte era normal că, auzind că anumiţi miniştri vor să meargă într-o fundaţie a lui Ponta, de aici s-a pornit, ce rol are fundaţia asta, e fundaţia partidului?“, a declarat Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora.

Un alt social-democrat a nuanţat cele întâmplate. „A spus că l-a invitat pe Victor Ponta şi a spus ceva de genul că nu este bine că îşi face o fundaţie“, a spus şi Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş.

Preşedintele PSD a explicat şi înainte de reuniunea de la Turnu Măgurele şi după, de de ce fostul premier nu a participat la întâlnirea informală. „L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am sunat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns“.

Victor Ponta nu şi-a făcut publice planurile privind fundaţia, însă  a avut deja o întâlnire în această săptămână cu foştii membri ai guvernelor PSD, la care nu a fost însă invitat şi Liviu Dragnea. „Am participat la o întâlnire informală cu fostul premier Victor Ponta şi cu colegii din Cabinet. Sigur, au participat mai mulţi miniştri, nu am făcut politică. Au participat şi domnul Constantin şi domnul Oprea”, a precizat Mircea Duşa, fost ministru al Apărării în Guvernul Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite