Cine e propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Ce funcţie va ocupa Olguţa Vasilescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu
Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu

Mircea Drăghici, trezorierul PSD, va fi propus de premierul Dăncilă pentru Ministerul Transporturilor, susţin surse din PSD pentru Adevărul. Refuzată de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguţa Vasilescu va prelua Ministerul Dezvoltării. A fost singura variantă ca Olguţa Vasilescu să rămână în Guvern.

UPDATE Potrivit unor surse din PSD, Mircea Drăghici va fi propus pentru funţia de ministru al Transporturilor, iar Olguţa Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării. 

***

Liviu Dragnea caută la această oră o soluţie pentru Ministerul Transporturilor şi Ministerul Dezvoltării. Surse din PSD au explicat pentru „Adevărul“ că noul ministru al Transporturilor ar putea fi Dragoş Benea (foto dreapta), cel care l-a propulsat în Guvern şi pe actualul ministru Lucian Şova. 

De asemenea, şanse mari pentru Ministerul Transporturilor are şi Mircea Drăghici (foto stânga), trezorierul PSD, unul dintre oamenii de încredere ai lui Dragnea. 

Mircea Drăghici şi Dragoş Benea

Potrivit unor surse din PSD, Lia Olguţa Vasilescu nu acceptă să rămână în afara Guvernului. Astfel, singura variantă pentru Liviu Dragnea e să o propună pentru Ministerul Dezvoltării, însă liderul PSD nu e de acord cu această mutare. Din postura de ministru al Dezvoltării, Olguţa Vasilescu ar împărţi bani pentru baronii locali ai PSD, deci puterea sa în partid ar deveni din ce în ce mai mare. Pe scurt, ar deveni o ameninţare pentru Liviu Dragnea.

În cazul în care Guvernul o propune pe Olguţa Vasilescu pentru Ministerul Dezvotării, preşedintele Iohannis este obligat să o accepte.

Prima reacţie din PSD după ce Iohannis a refuzat-o pe Olguţa Vasilescu: E incredibil! Are declaraţii halucinante

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite