Surse: Turcan s-a certat cu Cîţu în şedinţa PNL. Ce i-a reproşat ministrul Muncii premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan şi Florin Cîţu la primul conflict. FOTO Arhivă Adevărul / facebook Raluca Turcan
Raluca Turcan şi Florin Cîţu la primul conflict. FOTO Arhivă Adevărul / facebook Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a certat cu premierul Florin Cîţu în şedinţa conducerii PNL de marţi, au declarat surse liberale pentru „Adevărul”. Turcan i-a reproşat şefului Guvernului că nu i-a alocat bani pentru a se ocupa de digitalizarea dosarelor de pensii.

Raluca Turcan, ministru al Muncii şi susţinătoare a lui Florin Cîţu la Congres, s-a certat cu premierul în şedinţa Biroului Executiv al PNL. Motivul de scandal a fost faptul că premierul a refuzat să-i aloce bani la minister pentru a angaja oameni care în următoarele nouă luni să se ocupe de digitalizarea dosarelor de pensii. 

Când Raluca Turcan a ridicat problema, Florin Cîţu i-a spus în faţa colegilor săi că „există tehnologie care poate scana”. În acel moment, ministrul Muncii a răbufnit şi i-a cerut să-i arate el cum poate fi făcut acest lucru, dacă tot ştie, susţin surse participante la şedinţă. 

„Rar am văzut-o pe Raluca Turcan aşa nervoasă”, a declarat un lider al PNL pentru „Adevărul”. 

Pe de altă parte, în şedinţa conducerii PNL, Florin Cîţu i-a criticat pe mai mulţi USR-işti pentru execuţia bugetară, fiind luaţi la ţintă Claudiu Năsui şi Cătălin Drulă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite