Surse: Tudose şi Manda au încercat să-l oprească pe Ciolacu să participe la Convenţia ProRomânia. Tudose, huiduit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, lideul PSD
Marcel Ciolacu, lideul PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a participat, duminică, la Convenţia anuală a ProRomânia, deşi Mihai Tudose şi Claudiu Manda au încercat să-l oprească, susţin surse politice pentru Adevărul. Delegaţii ProRomânia au început să huiduie când Marcel Ciolacu a pomenit numele lui Mihai Tudose, ales europarlamentar pe listele ProRomânia, dar întors de curând în PSD.

„Sunt mulţi colegi din PSD care nu vor alianţă cu ProRomânia, cum sunt mulţi şi de la dvs. care nu vor alianţă cu PSD. Dar nu aţi vrea totuşi să-i întrebăm şi pe români ce vor?“, a spus Ciolacu, unul dintre puţinii liderii social-democraţi care vor alianţă între PSD şi ProRomânia. 

Mai mulţi lideri social-democraţi încearcă să blocheze alianţa dintre PSD şi ProRomânia, susţin surse politice pentru Adevărul. Cei mai vehemenţi sunt: Lia Olguţa Vasilescu, Mihai Tudose, Claudiu Manda şi Marian Oprişan. La polul opus, Gabriela Firea e singura care susţine cu tărie revenirea lui Ponta în partid, deşi restul primarilor PSD din Capitală se opun, pe motiv că Ponta nu vine cu zestre electorală. Dimpotrivă.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a fost prezentă, duminică, la Convenţia anuală a Pro România, iar la urcarea pe scenă a spus că speră să nu fie dată afară din PSD pentru că a participat la această reuniune a partidului condus de Victor Ponta. Firea s-a întrebat retoric de ce PSD nu a desemnat un premier ca Victor Ponta în loc să schimbe trei premieri în trei ani, iar la final a spus că ”ori pierdem separat, ori câştigăm împreună”, susţinând că PSD, ALDE şi Pro România se pot alia pentru a da cel mai bun Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite