Surse: Starea de sănătate a lui Mihai Tudose e în continuare critică. Fostul premier ar putea fi operat din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Tudose ar putea fi supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce ieri a suferit un infarct acut. Deşi Mihai Tudose a scris pe Facebook că se simte bine, medicii i-ar putea implanta un nou stent, susţin surse din anturajul deputatului Pro România.

Marţi, fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău la o şedinţă de partid. Liderul Pro România Victor Ponta a confirmat că Mihai Tudose a suferit un infarct. Medicii i-au montate două stenturi, după ce inima fostului premier s-a oprit de mai multe ori. „Sunt bine! Ne vedem în două zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose pe Facebook, din spital.

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, a declarat, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine, el fiind dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital.

”La ora 16.40, domnul deputat Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Institutului de Boli Cardiovasculare CC Iliescu cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, managerul unităţii medicale.

Acesta a precizat că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun. ”După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Şerban Bubenek.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite